Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Μια μαμά αλλάζει τα πρότυπα της ομορφιάς

Μια μαμά αλλάζει τα πρότυπα της ομορφιάς

Η Κέιτι Ντρίσκολ είναι συγγραφέας, φωτογράφος και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Changing The Face Of Beauty, που έχει στόχο να βοηθά ανθρώπους με ειδικές ανάγκες να έχουν παρουσία σε διαφημιστικές καμπάνιες και στα μέσα ενημέρωσης.

Όλοι θα θέλαμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο δίκαιου κόσμου για τα παδιά μας αλλά μία μητέρα αποφάσισε να το κάνει πράξη. Η Κέιτι Ντρίσκολ είναι συγγραφέας, φωτογράφος και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Changing The Face Of Beauty, που έχει στόχο να βοηθά ανθρώπους με ειδικές ανάγκες να έχουν παρουσία σε διαφημιστικές καμπάνιες και στα μέσα ενημέρωσης. Ο οργανισμός δημιουργήθηκε το 2012 με αφορμή τη μικρή κόρη της Ντρίσκολ, Γκρέις, η οποία γεννήθηκε με σύνδρομο Down.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οργανισμού, η Ντρίσκολ και η ομάδα της προχωρούν σε συμπράξεις και συνεργασίες με εμπόρους λιανικής και διαφημιστικές εταιρίες, προκειμένου να αυξήσουν την προβολή των ανθρώπων που ζουν με αναπηρία στο κοινό, μέσω των προϊόντων του marketing και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

 Κατά τα τρία χρόνια λειτουργία του Changing The Face Of Beauty, πάνω από 100 εταιρίες έχουν χρησιμοποιήσει μοντέλα με αναπηρίες στη διαφημίσεις τους, συμπεριλαμβανομένης και της εταιρίας ρούχων της Τόρι Σπέλινγκ, Little Maven. Παράλληλα, βοήθησαν τη Τζέιμι Μπρούερ, το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down, να περπατήσει στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε περισσότερα στο babyads.gr


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου