Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Παραχώρηση θέσεων περιπτέρων σε ΑΜεΑ και πολυτέκνους του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη

Παραχώρηση θέσεων περιπτέρων σε ΑΜεΑ και πολυτέκνους του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που έχουν την ιδιότητα των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), Πολυτέκνων ή Πολεμιστών Κύπρου να υποβάλλουν στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την παραχώρηση δύο θέσεων περιπτέρων σε ΑΜεΑ, πολυτέκνους και πολεμιστές Κύπρου και επί των οδών :


α)  ΒΕΡΓΙΝΑΣ & ΕΚΑΤΗΣ και 

β)  Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ της ΔΚ Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. 

Δικαίωμα υποβολής δικαιολογητικών έχουν συγκεκριμένα οι εξής κατηγορίες:      

α) άτομα με αναπηρία (Α.με.Α.),      
β) πολύτεκνοι, και     
γ) πολεμιστές Κύπρου ήτοι μόνιμοι αξιωματικοί, ανθυπασπιστές και υπαξιωματικοί, δόκιμοι έφεδροι αξιωματικοί και οπλίτες θητείας που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20ή Ιουλίου έως την 20ή Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφινού και τους Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου. 

Από την εφαρμογή της παρούσας περίπτωσης εξαιρούνται όσοι ενεπλάκησαν κατά τις παραπάνω περιόδους με οποιονδήποτε τρόπο σε παράνομες δραστηριότητες σε βάρος της νόμιμης λειτουργίας του πολιτεύματος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Οι ανωτέρω θέσεις περιπτέρων θα διατεθούν σε ενδιαφερομένους Α.Με.Α., πολυτέκνους και πολεμιστές Κύπρου, με την καταβολή τέλους σύμφωνα με την αριθμ. 931/30-11-2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (ΑΔΑ: 7786Ω1Ο-ΕΙΧ) βάσει του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος του προηγούμενου οικονομικού έτους και εφόσον οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δήμο κατά το άρθρο 285 του Ν.3463/06, με εξαίρεση τις περιπτώσεις εκκρεμοδικίας και του διακανονισμού καταβολής αυτών. 

Οι θέσεις θα παραχωρηθούν στους δικαιούχους με κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης.    Καθώς το κριτήριο που λαμβάνεται υπόψη είναι μόνον εισοδηματικό, στην κλήρωση λαμβάνουν μέρος μόνον οι υποψήφιοι δικαιούχοι με το χαμηλότερο εισόδημα που αντιστοιχούν στο τριάντα τοις εκατό (30%) των περιπτέρων που διατίθενται. 

Αν την τελευταία θέση καταλαμβάνουν περισσότεροι από ένας δικαιούχοι, προηγείται μεταξύ τους κλήρωση. Η παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης των περιπτέρων γίνεται για δέκα (10) χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής του σχετικού παραχωρητηρίου, μη επιτρεπομένης οποιασδήποτε παράτασης.    

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στο Δήμο από τις 16/12/2015 μέχρι 23/12/2015 (Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Απ. Σαμανίδη 21 Πανόραμα, Γραφείο Νο 12,  τηλ. 2313301074)

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου