Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Οι τζιχαντιστές, ως άλλοι Ναζί, σκοτώνουν παιδιά με ειδικές ανάγκες - Φρίκη από το παρελθόν


Με τίτλο «Η ISIS διατάζει δολοφονίες παιδιών με σύνδρομο Down στην πιο πρόσφατη αήθη επίθεση κατά αθώων», η Daily Mirror αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι, σύμφωνα με την οργάνωση ακτιβιστών Mosul Eye οι τζιχαντιστές  εξέδωσαν θρησκευτικό διάταγμα που επιτρέπει στα μέλη της να
«σκοτώνουν νεογέννητα μωρά με σύνδρομο Down», παιδιά με ειδικές ανάγκες και γενετικές ανωμαλίες.
Εάν αληθεύει - και οι εκθέσεις από τις εμπόλεμες περιοχές είναι δύσκολο να εξακριβωθούν - σημαίνει ότι η ISIS ακολουθεί τα χνάρια των Ναζί, οι οποίοι δολοφονούσαν παιδιά με ειδικές ανάγκες, θεωρώντας τα «βάρος για το κράτος».
Πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mirror αναφέρουν ότι τα περισσότερα από τα παιδιά που γεννιούνται με σύνδρομο Down, είναι παιδιά ξένων μαχητών που παντρεύτηκαν Ιρακινές και Σύριες.
Οι ακτιβιστές έχουν καταγράψει περισσότερα από 38 επιβεβαιωμένα περιστατικά θανάτωσης βρεφών με συγγενείς ανωμαλίες και σύνδρομο Down, βρέφη από μία εβδομάδας έως τριών μηνών. Τα παιδιά θανατώθηκαν με θανατηφόρο ένεση ή ασφυξία.
Κάποιες από τις δολοφονίες έλαβαν χώρα στη Συρία και στη Μοσούλη.
Ένας χρήστης του Facebook έγραψε: «Κλαίω για τα μωρά αυτά, έχω δύο παιδιά με ειδικές ανάγκες, η καρδιά μου έχει σπάσει. Αυτοί είναι χειρότεροι από τους Ναζί».
«Δεν φτάνει που σκοτώνουν ηλικιωμένους, τώρα θέλουν να δολοφονούν και παιδιά», σημειώνουν οι ακτιβιστές σε ανακοίνωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου