Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Γιώργος Ζαχαριάδης: Στο Σπάρταθλον 2015 θα τρέξω για τα παιδιά με αναπηρίες

Γιώργος Ζαχαριάδης: Στο Σπάρταθλον 2015 θα τρέξω για τα παιδιά με αναπηρίες

Για το «Σπάρταθλον 2015» ετοιμάζεται μετά την επιστροφή του από τον Πόντο και το προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά, ο Γιώργος Ζαχαριάδης. Ο αγώνας του μάλιστα θα έχει ειδικό σκοπό, αφού φιλοδοξεί να συγκεντρώσει πόρους για να ενισχύσει το ειδικό σχολείο Εορδαίας για
παιδιά με αναπηρίες.
Ο Πόντιος αθλητής προετοιμάζεται πυρετωδώς για να λάβει μέρος στον διεθνή αγώνα δρόμου υπεραποστάσεως «Σπάρταθλον 2015», που θα διεξαχθεί το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από όλον τον κόσμο. Πρόκειται για έναν ιστορικό αγώνα, που καλύπτει τη διαδρομή των 250 χιλιομέτρων από την Αθήνα (Ακρόπολη) έως τη Σπάρτη, απόσταση που καλούνται οι δρομείς να διανύσουν μέσα σε 36 ώρες.  
Ο «Τεμόν ΑΕΚ» συμμετέχει στο 33ο Σπάρταθλον με σκοπό να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό το οποίο θα διαθέσει εξ ολοκλήρου στην ενίσχυση του ειδικού σχολείου Εορδαίας για παιδιά με αναπηρίες.
«Γνωρίζετε ήδη τον προηγούμενο αγώνα μου, τώρα ξέρεις κι εσύ τον δρόμο... Τρέχα στην Εθνική Τράπεζα και κατάθεσε 1 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο ή όσα μπορείς για να βοηθήσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε». Αυτή είναι η προτροπή του Γιώργου Ζαχαριάδη στο προφίλ του στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου